Polumaraton Ivan Starek – epidemiološke mjere, uplate i podizanje startnih paketa

Poštovani trkači,

molimo vas da, ako još niste platili startninu za Polumaraton Ivan Starek, to učinite najkasnije sutra, u četvrtak 11. studenog, kako bismo vašu uplatu pravodobno vidjeli i unijeli u sustav. Uz to, startninu možete platiti i u gotovini pri preuzimanju startnih paketa. Preuzimanje startnih paketa bit će u subotu 13. studenog od 12 do 20 sati u kafiću Ravnice uz nogometno igralište Tekstilca (NK Ravnice) na Fakultetskom dobru te na dan utrke, u nedjelju 14. studenog, u zoni cilja utrke (na parkiralištu između Doma veslača i Doma tehnike) od 8 do 10:30 sati.

VAŽNO! Kako je navedeno u raspisu utrke, utrka će se održati u skladu s važećim epidemiološkim mjerama. Aktualne epidemiološke mjere, koje su donesene 5. studenog, na snagu stupile 6. studenog, a vrijede do 30. studenog – dostupne na https://civilna-zastita.gov.hr/UserDocsImages/CIVILNA%20ZA%C5%A0TITA/PDF_ZA%20WEB/Odluka-%20okupljanja.pdf – nalažu zabranu održavanja svih javnih događanja i okupljanja na otvorenim prostorima na kojima je prisutno više od 100 osoba na jednom mjestu, osim ako se radi o javnom događanju ili okupljanju na kojem sudjeluju samo osobe s COVID potvrdom. Stoga vas molimo da prilikom podizanja startnog broja pokažete jednu od sljedećih potvrda:

  • EU digitalnu COVID potvrdu
  • važeći negativni brzi antigenski test
  • važeći negativni PCR test
  • potvrdu o preboljenju koju izdaje vaš liječnik
  • potvrdu o cijepljenju.

Bez neke od navedenih potvrda ne smijemo vam izdati startni broj. Ako dolazite po startni paket i za drugu osobu, i za tu ćete nam osobu morati pokazati neku od navedenih potvrda.

Svi trkači koji zbog navedenoga ne žele nastupiti na utrci mogu doći po svoj startni paket bez startnog broja te nemaju pravo nastupa na utrci. U suprotnom, svim trkačima koji ne žele nastupiti na utrci možemo prebaciti plaćenu startninu na iduću godinu. Nemamo mogućnost održavanja virtualne utrke.

Srdačan pozdrav,

Organizacijski odbor 34. Polumaratona Ivan Starek

close
Facebook IconAtletska škola MaksimirAtletska škola MaksimirAtletska škola MaksimirAtletska škola MaksimirAtletska škola MaksimirAtletska škola Maksimir