Petoboj Hrvatska – Otvoreno prvenstvo Hrvatske i Slovenije u petoboju za veterane i veteranke – 2. Memorijal Nikola Turk

U organizaciji AK Maksimir i u suradnji sa Hrvatskom atletskom veteranskom udrugom, u subotu 16.10.2021. godine održano je Prvenstvo Hrvatske i Slovenije u višeboju za veterane i veteranke na SRC Svetice. Idealni vremenski uvjeti privukli su dvadesetak natjecatelja i natjecateljki koji su nastupili u petoboju ili u zasebnim disciplinama. Za izdvojiti su rezultati članova i članica AK Maksimir Ivane Hebrang Grgić (800 m), Božice Šorgić (dalj, 200 m, koplje) i Tomislava Mihaljevića (dalj, 200 m), koji su postigli klupske rekorde u svojim kategorijama.

Ukupno najbolji kod muških je bio Berislav Zetić (AK Dinamo) sa osvojenih 3128 bodova, a kod žena Božica Šorgić (AK Maksimir) sa osvojenim 1841 bodom.

Natjecanje je ujedno bilo i 2. Memorijal Nikola Turk. Posebnu nagradu za najbolji rezultat natjecanja – knjigu „Zrelo doba“ autora Nikole Turka osvojio je Berislav Zetić (AK Dinamo). Sa postignutim rezultatom trenutno je prvi na Svjetskim tablicama u petoboju u svojoj kategoriji.

Rezultati:

https://www.havu.hr/wp-content/uploads/Petoboj2021-Rezultati.pdf

https://www.havu.hr/wp-content/uploads/Petoboj2021-Poredak.pdf

close
Facebook IconAtletska škola MaksimirAtletska škola MaksimirAtletska škola MaksimirAtletska škola MaksimirAtletska škola MaksimirAtletska škola Maksimir