Ozalj i Vrhovac Trail

Maksimirke i Maksimirci pokorili su Ozalj i Vrhovac Trail. Nakon obilne kiše nizbrdice su pretvorene u kombinaciju spusta veleslaloma i slaloma u tenisicama s izvlačenjem iz blata, a uzbrdice – jedan korak gore, dva dolje. Članovi našeg kluba takvu stazu uspješno su savladavali. Pobjednica je na dugoj – i najtežoj – stazi (23,5 km) Maja Urban. Na istoj stazi Ivana Budimir osvojila je 8. mjesto. Na 16 km nastupile su Višnja Kovačić, pobjednica u kategoriji Ž50, te Ana Kresojević, 2. u istoj kategoriji.

Od muških na dugoj stazi Juro Buljan bio je 4. u ukupnom plasmanu i 2. u M35. Krešimir Sušilović ukupno 15. te 10. u M35. Još su nastupili Alen Štefanić – 18. ukupno te 3. u M50, Dražen Katanec na 24. mjestu te Tomislav Salajster na 28. mjestu. Na 16 km od muških nastupio je samo Franjo Kesojević te zauzeo 44. mjesto. Na stazi 7,5 km nastupio je samo Mario Pavlaković osvojivši drugo mjesto u ukupnom poretku i 1. mjesto u MS.

close
Facebook IconAtletska škola MaksimirAtletska škola MaksimirAtletska škola MaksimirAtletska škola MaksimirAtletska škola MaksimirAtletska škola Maksimir