Novost za sve članove kluba

Nakon uspješne suradnje na Maksimirskom Minus Zwei Ceneru, s tvrtkom Body farm dogovorili smo poseban popust za sve članove kluba od čak 25% na proizvode:

Body farm Natrijev askorbat (Vitamin C) 200 g i Magnezijev klorid 200 g, potrebne svakom sportašu – rekreativcu i profesionalcu.

Magnezij potpomaže prirodnu regeneraciju mišića nakon treninga, smanjuje grčeve u mišićima te osigurava da se u stanicama nalazi dovoljna količina kisika kako bi se spriječio proces proizvodnje mliječne kiseline, koja uzrokuje bol i osjećaj iscrpljenosti.

Natrijev askorbat oblik je vitamina C, ključnog vitamina za svakog pojedinca, koji se dokazano najbolje otapa u vodi. Njegova odlična topivost u vodi garantira njegovu dobru apsorpciju u probavnom sustavu, što nam je potrebno za prevladavanje svakodnevnih izazova.

Body farm proizvodi idealan su odabir za zdravije i lakše svladavanje sportskih izazova!

Ako se ide direktno preko Body farma s popustom za članove, članovi mogu naručiti proizvode na 01/4852-702 ili na info@bodyfarm.hr uz dostavu koja se plaća 25 kn (do 199 kn), odnosno besplatnu dostavu za narudžbu iznad 199 kn.

 

Evo detalja o proizvodima:

1.) natrijev askorbat – vitamin C u kapsulama (50 kom) i prahu (200 g)

  • Cijena: 79,00 kn
  • Cijena s popustom 25% za članove atletskog kluba Maksimir: 59 kn
  • Letak – vitamin C

2.) magnezijev klorid u prahu (200 g)

  • Cijena: 59,00 kn
  • Cijena s popustom 25% za članove atletskog kluba Maksmir: 44 kn
  • Letak – magnezij

Proizvode možete podići na Body farm prodajnom mjestu Siget 16 f, 10000 Zagreb.

close
Facebook IconAtletska škola MaksimirAtletska škola MaksimirAtletska škola MaksimirAtletska škola MaksimirAtletska škola MaksimirAtletska škola Maksimir