40. Zagrebačka kros liga (2021.) – najava

Prvo kolo 40. Zagrebačke kros lige održat će se u četvrtak 11. veljače sa startom u 18 sati na savskom nasipu. Savski pješački most zatvoren je zbog rekonstrukcije, tako da su staze promijenjene:

Kratka staza – trkači kreću prema istoku, prema Mostu slobode, penju na njega s istočne strane, prelaze most, spuštaju se ispod njega, vraćaju se stepenicama na zapadnu stranu, ponovo prelaze most, spuštaju se na nasip, prolaze kroz startno-ciljnu liniju (ne mjeri se vrijeme), nastavljaju prema Željezničkom mostu do stazice koja se odvaja desno, gdje je okret, te se vraćaju prema cilju – cca. 5000 m.

Duga staza – trkači kreću prema zapadu do okreta navedenog za malu stazu, vraćaju se i prolaze kroz startno-ciljnu liniju, nastavljaju do Mosta slobode, prelaze ga s istočne strane, spuštaju se na nasip, nastavljaju prema Mostu mladosti te potom nastavljaju kao što je bila i dosadašnja duga staza s istim ulaskom u cilj – cca. 8600 m.

close
Facebook IconAtletska škola MaksimirAtletska škola MaksimirAtletska škola MaksimirAtletska škola MaksimirAtletska škola MaksimirAtletska škola Maksimir